KVITFJELL VARDEN LODGE

Område: Varden

162 m2

13 senger

Hytter og leiligheter | Ny, flott hytte med utsøkt beliggenhet på Kvitfjells tredje fjellside; Varden. Varden er Kvitfjells mest familievennlige fjellside med brede grønne og blå løyper, området er perfekt for hele familien og for deg som elsker store carvingsvinger. En ny transportgondol knytter Varden til Vestsiden, og en 6-seter stolheis går til toppen av den nye fjellsiden. På sommeren har vi flotte turmuligheter både til fots og med sykkel. Med en halvtimes kjøretur når dere flere attraksjoner som Hunderfossen i sør og Fron badeland i nord. Kort avstand til små fine sentrum som Fåvang og landsbyen Ringebu.

Kvitfjell Varden Lodge er en stor hytte med 4 soverom + hems med 10-13 sengeplasser og 2 bad. Stort åpent allrom med stue, peis, TV, spisebord og kjøkken.

Fullt utstyrt kjøkken med kjøleskap, fryser, komfyr, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kaffetrakter. Hytten har en romslig og koselig spisestue, hvor man kan nyte felles måltider.

Ski inn/ut...

Vis mer

Gjem

4

Datoer og gjester

Foretrukket ankomstdato  
Lengde på oppholdet
Antall voksne
Antall barn

Din valgte periode


Velg ankomstdato og lengde på oppholdet i kalenderen for å fortsette.

Velg datoer og gjester, og deretter klikk "Search" (Søk). Velg en oppholdsperiode for å fortsette.

Om denne overnatting

Kapasitet
Kvadratmeter: 162 Antall soverom: 4 Antall senger: 13 Antall dusjer: 2 Antall toaletter: 3
Kjekt å vite
Ski inn/ ski ut Turområde Røyking ikke tillatt
Fasiliteter
WIFI TV Terrasse/balkong Mikrobølgeovn Peis/peisovn Vaskemaskin Fryser Oppvaskmaskin Turområde Røyking ikke tillatt Ski inn/ ski ut
Build: 20.02.2024 11:33:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-7898.cbischannel-26573.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Cabin, Action: showdetails