Kjetils gjestebud - Lyden fra fjellet

100 %

4 of 4 recommended

Kjetils gjestebud - «Lyden fra fjellet» tyvstarter i høstferien

Etter en vellykket konsert i påsken i fjor, fortsetter vi konsetkonseptet “Kjetils gjestebud – lyden fra fjellet” gjennom hele vinteren på GudbrandsGard hotell. Kjetil Bjerkestrand inviterer musikalske gjester og venner til å opptre sammen med han.

Tyvstart i høstferien
Den første konserten blir allerede lørdag 6. oktober i høstferien, hvor Kjetil Bjerkestrand har invitert to venner til opptre på GudbrandsGard hotell i Kvitfjell.

–Vi tyvstarter allerede i høstferien, hvor jeg har fått med meg to fantastiske musikere; Ellen Andrea Wang og Arve Tellefsen. Vi hadde en svært vellkket konsert i Oslo Domkirke tidligere i august. Vi kommer til å spille noen smakebiter derfra i høstferien, forteller Bjerkestrand.

Pubklum kan forvente seg en stor opplevelse Ellen Andrea Wang er, tross sin unge alder på 31 år, et av de store stjerneskuddene på jazzhimmelen i Europa. Hun er en strålende bassist og sanger og har utgitt flere plater allerede. Både med sin trio, og også med sitt prosjekt «Gurls», som blant annet varmet opp for A-ha i Oslo Spektrum i februar i år.

-Et av høydepunktene under konserten i Oslo domkirke, var en duett mellom henne og Arve. Den får vi garantert høre på Gudbrandsgard. Pubklikum kan forvente seg en stor opplevelse, fastslår Bjerkestrand.

Arve Tellefsen og Kjetil Bjerkestrand har har 30-års jubileum for sitt samarbeid i år. –Arve trenger vel ingen nærmere presentasjon. Vi kommer til å spille noen smakebiter fra platen “Pan” vi gjorde sammen for 30 år siden, sier Bjerkestrand.

Dette blir den første av flere konserter gjennom vinteren, og jeg gleder meg til å komme i gang i høstferien, avslutter Bjerkestrand.

Konsertbilletter kan bestilles sammen med viltmiddag på Prepperiet.

Vis mer

Om denne aktiviteten

  • Pris fra
    270 NOK
  • Prisinformasjon
    Per billett / ungdom