1) Konsertbillett - Kjetils gjestebud

Dato: Lørdag 6 okt 2018 - lørdag 6 okt 2018

Den første av flere konserter gjennom sesongen lørdag 6. oktober klokken 20:30 i høstferien. Kjetil Bjerkestrand har invitert med seg Arve Tellefsen og Ellen Andrea Wang til å opptre på GudbrandsGard hotell.

–Vi begynner allerede i høstferien, hvor jeg har fått med meg to fantastiske musikere; Ellen Andrea Wang og Arve Tellefsen. Vi hadde en svært vellykket konsert i Oslo Domkirke i august. Vi kommer til å spille noen smakebiter derfra i høstferien, forteller Bjerkestrand.

Ellen Andrea Wang er, tross sin unge alder på 31 år, et av de store stjerneskuddene på jazzhimmelen i Europa. Hun er en strålende bassist og sanger og har utgitt flere plater allerede. Både med sin trio, og også med sitt prosjekt «Gurls», som blant annet varmet opp for A-ha i Oslo Spektrum i februar i år.

-Et av høydepunktene under konserten i Oslo domkirke, var en duett mellom henne og Arve. Den får vi garantert høre på Gudbrandsgard. Pubklikum kan forvente seg en stor opplevelse, fastslår Bjerkestrand.

Arve Tellefsen og Kjetil Bjerkestrand har har 30-års jubileum for sitt samarbeid i år. –Arve trenger vel ingen nærmere presentasjon. Vi kommer til å spille noen smakebiter fra platen “Pan” vi gjorde sammen for 30 år siden, sier Bjerkestrand.

Dette blir den første av flere konserter gjennom vinteren, og jeg gleder meg til å komme i gang i høstferien, avslutter Bjerkestrand.

Konsertbilletter kan bestilles sammen med viltmiddag på Prepperiet.

Vis mer

Bestill nå

Totalpris
Available on: 06.10.2018

Om denne aktiviteten

  • Pris fra
    270 NOK
  • Prisinformasjon
    Per billett / ungdom