Jøkuls skiskole 3-8 år - Østsiden

Vis kart

Jøkuls skiskole for barn 3-8 år

 

Hos oss i Kvitfjell skiskole er hovedfokus vårt ski glede. Ski glede som gir en livslang relasjon til ski og snø, ut i fra alder og forutsetninger, gjennom lek og fellesskap.

Trygghet og moro er basisen. Vi velger terreng og område med stor omsorg. På både mellomstasjon og vestsiden har vi våre egne skiskoleområder, KIDS GudbrandsGard og KIDS Skitorget. I tillegg har vi også Varden som tilbyr grønne, blå løyper og fin skogsterreng perfekte for barn.

For de minste legger vi til rette med pedagogiske figurer og rullebånd i KIDS områdene og for de eldre bruker vi alle 3 fjellsider som mestringsområde.

VIKTIG INFORMASJON:

Før barna kommer til sin gruppeleksjon så bør de ha:

* gått på toalettet
* spist og drukket
* på klær etter værforhold

Vi i skiskolen ønsker å legge til rette for barnet ditt. For å tilgodese ditt barns behov så er det viktig at dere informerer oss hvis barnet har noen allergier, handikap, eller andre utfordringer. Du kan kontakte oss enten på e-mail eller tlf.

Ved 3 eller færre deltakere pr kurs, har skiskolen rett til å slå sammen grupper.

Ved avbestilling frem til dagen før leksjonens start, tilbakebetales hele beløpet minus et gebyr på NOK 195,-. Ved avbestilling samme dag kreves legeerklæring for refusjon, minus et gebyr på NOK 195,-.

For priser, betingelser og oppmøtested se: https://www.kvitfjell.no/nyttig-info-skiskole

Vis mer

Om denne aktiviteten

Pris fra
990 NOK
Prisinformasjon
Per barn
Build: 14.06.2021 17:38:03, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7898.cbischannel-26573.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails